За нас 2018-03-01T18:44:37+00:00

Appeal Solutions LTD.

www.objalvai.bg е първият български интернет сайт, посветен изцяло на проблемите на всички шофьори във връзка със Закона за движение по пътищата, органите на КАТ и “Пътна полиция“. В стремежа си да намерим универсално решение за всичките Ви проблеми дигитализирахме дългогодишния опит на шофьори и адвокати – специалисти в областта, и го съобразихме с изискванията на действащото българско законодателство. Нашата платформа предоставя на водачите/собствениците на МПС бърз, достъпен и ефективен начин за обжалване на наказателни постановления, електронни фишове и заповеди за налагане на принудителни административни мерки.

Предоставяните от Нас услуги целят да сложат край на досадното обикаляне по различни институции и губене на ценно за Вас време. С няколко лесни стъпки вече можете да решите всичките си проблеми, свързани с издаването на горепосочените актове и да избегнете плащането на солени глоби!

Ползвайки нашите услуги, можете бързо и лесно да генерирате текста на своята индивидуална жалба или да получите професионална писмена или устна консултация във връзка с всеки Ваш проблем със съставен АУАН, Наказателно постановление, Електронен фиш или наложена принудителна административна мярка! Нашите специалисти са насреща и при възникнали други въпроси или проблемни ситуации, възникнали във връзка със Закона за движение по пътищата.

При изрично заявено желание от Ваша страна можем да съдействаме и да Ви свържем с адвокат – специализиращ в тази област, който да Ви представлява в Съда. Целта на нашия екип е да Ви помогне да защитите правата си!

Може да се запознаете подоробно с нашите услуги или да се свържете с нас чрез формата ни за контакт!